Avorach

Spiritueel centrum voor meditatie en intuïtieve ontwikkeling

Cursussen en Trainingen

* Jaarcursus Intuïtieve Ontwikkeling en Healing
* Readersopleiding
* Cursus Kosmische Chakra Healing
* Coaching met IJslands paard als co-therapeut
* Avorach, een of tweedaagse Spirituele Verwendag
* Yoga vanuit de Chakra’s


Jaarcursus Intuïtieve Ontwikkeling

Je leert om beter contact met jezelf en jouw bron van veiligheid te maken. Je gaat je verbinding met de aarde ervaren, de vitale energiestroom voelen en ook de universele energiestroom binnen in jezelf. Vanuit je innerlijke ruimte ervaar en "heel" je je aura en chakra's. En verbetert je communicatie en mededogen met jezelf. Deze twee centrale elementen in onszelf worden beïnvloed door onze ouders en/of andere mensen. Dit is bepalend voor je lichaam en je energiecentra (chakra's). Je komt in contact met het patroon van alle chakra's. Met speciale oefeningen zal je ongewenste patronen leren loslaten en je zal in staat zijn om op jouw authentieke manier met elke chakra te werken. Vervolgens ga je door een transformatie proces van angst naar vrijheid en liefde. Je krijgt diepere ervaringen van "in je eigen ruimte zijn", daardoor ga je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen levensprocessen. Een healing proces van verstildheid en beweging zal het mogelijk maken om te beschikken over vermogens als telepathie. Dat zal de healing energie bij je wakker maken en ontwikkelen. Tijdens dit proces ontdek je welke identiteit je aanneemt en hoe je vrijheid wordt beperkt. Op een bewust niveau ga je jouw energie schoonmaken. Zo raak je volledig verbonden met jezelf. Dan creδer je een gemeenschappelijke ruimte met een partner zodat je healingen kan geven en ontvangen. Wil je jezelf nog verder verdiepen, dan kan je mee doen aan:
Healing voor gevorderden, waarin we dieper ingaan op het aspect "wat is een healer" en specifieke onderwerpen zoals o.a. Akasha kronieken, verslavingen, healing van astraal en innerlijk licht.

De Readersopleiding volgt hierna. In deze opleiding verdiep je je eigen proces nog meer, naast het leren "Lezen van Energie" bij anderen. De onderwerpen zijn: familie patronen, illusies, entiteiten, vorige levens e.a. Deze opleiding wordt 1 avond per week plus 1½ dag in een weekend per maand, gegeven gedurende 1½ jaar. Syllabus op aanvraag.


Kosmische Chakra Healing

Deze healing is een korte (maximaal 5 minuten) maar zeer krachtige methode, samengesteld uit kabbalistische en boeddhistische healing en meditatie technieken, het leert je een direct contact te maken met de Kosmische Healing Energie en dit dan precies te richten op de Chakra's nadat je een initiatie in deze energie hebt ontvangen.

Je wordt je bewust van je eigen helend vermogen en wat je liefdevol voor je naasten kan doen. Je Chakra's worden in 5 sessies voor deze helende energie geopend. Deze cursus is een onderdeel van de totale healing training, maar kan ook los gevolgd worden. De healingen zijn zeer effectief voor volwassenen, maar ook baby's en kinderen reageren erg snel en goed op deze behandeling.

De cursus duurt vijf avonden.


Avorach, Spirituele Verwendag

Avorach gaat over de kunst van het voelen.V Avorach gaat over leven vanuit je hart. Je leert om meer open te zijn naar verbondenheid en intimiteit. In deze training worden alle spirituele, emotionele en meditatieve methodes van het centrum gebruikt/gecombineerd, waardoor er een versmelting van je spirituele en emotionele niveaus plaats vindt.
Avorach laat je ontwaken uit beperkende ideeën en gewoontes, je wordt wakker in het hier en nu, los van illusies en oude patronen. Je ervaart een verruiming in je belevingswereld, wat vrijheid en meer levensvreugde geeft. Je ervaart zekerheid en neemt verantwoordelijkheid voor wie je bent.
Het omvat een Reading, een Reconnection Healing of Cranio-Sacraal therapie, landschapsmeditatie, paardencoaching.
Het is een individueel proces, dus alle aandacht is voor jou.
Jij kiest je eigen dagen.

De training duurt een of twee dagen naar keuze.


Yoga vanuit de Chakra’s

Dit zijn bewegingen die diep in het lichaam ontstaan en ontspannend en helend werken. De cursus omvat zeven lessen van een uur.