Avorach

Spiritueel centrum voor meditatie en intuïtieve ontwikkeling

Reconnective Healing

Reconnective healing is een leven veranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van andere soorten Healingen en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

"Als je geluk hebt, komt jouw healing in de vorm waar je niet eens van durft te dromen of - je krijgt een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachten heeft"
Eric Pearl

Deze energie wordt aan het begin van de sessie in werking gesteld en blijft doorwerken tot lang na de sessie. Dankzij deze healing zal je afgestemd zijn op hogere frequenties. Je zult ook in staat zijn om op dat hogere niveau te functioneren.

Reconnective Healing blijkt bijzonder geschikt te zijn ook voor (nieuwetijds)kinderen en jongeren. Zij ervaren deze vorm van healing meestal als zeer prettig en ontspannend. Sommige van hun ervaren dat hun depressie, angsten, verdriet of trauma's sterk verminderen of helemaal verdwijnen. Vele kinderen merken dat ze meer vreugde gaan ervaren en zich lekkerder in hun vel voelen. Ze gaan beter functioneren op school en thuis. Er kan ook een healing plaats vinden op allerlei niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.


Sessie informatie

Draag comfortabele kleding, houd in gedachten dat je tijdens de sessie op je rug op een behandeltafel ligt. Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessie. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden, omdat je allerlei geuren en kleuren kan gaan waarnemen. Het is het beste om in een staat van open verwachting te zijn om datgene toe te laten wat zich zal aandienen. Tijdens een sessie is het niet nodig om je te richten op, of te hechten aan een bepaald resultaat. Wees ontvankelijk voor de ervaring in het besef dat je deelneemt aan een helend, boeiend en positief proces dat jou in de toekomst datgene te geven wat je op dat moment nodig hebt.

Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 45 minuten. Een tot drie sessies wordt aanbevolen.


De Persoonlijke Reconnection

Deze vindt altijd plaats in twee sessies, bij voorkeur op twee achtereenvolgende dagen. De sessies duren ca. een uur. De kosten voor The Reconnection zijn € 333,-. Dit bedrag is bij alle Reconnective healers gelijk en benadrukt het getal 3, hetgeen zowel in de spirituele wereld als in de natuur als in vele religies staat voor eenheid.


The Reconnection
Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

The reconnection brengt "nieuwe" axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties in de vorm van energie, licht en informatie te gebruiken voor onze genezing uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basis energie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijk lichaam. Je kunt dit zien als een perfecte blauwdruk van ieder uniek mens in verbinding met het Universum. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden van onze DNA strengen in en zorgt voor re-integratie van onze "snaren" (zich tegelijkertijd voor doende parallelle-dimensies van de werkelijkheid)

The Reconnection is iets dat je één keer in je leven meemaakt. Het is een zeer bijzondere leven veranderende ervaring waar je heel bewust voor kunt kiezen. Het is niet nodig om tijdens The Reconnection iets speciaals te doen of te denken. Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt. Mediteer niet, herhaal geen mantra's in stilte en doe geen andere dingen waarvan jij of iemand anders denkt dat het zal "helpen". Want dat zal het niet. Het zal hoogstens dat brengen wat je zelf al kunt en zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat The Reconnection echt maakt.